Πριν από λίγες μέρες η Δέσποινα Βανδή είχε δηλώσει σε συνέντευξη της στο Πρωινό και τη Φαίη Σκορδά ότι την ταξιδιωτική εκπομπή που κάνει στο Open την πληρώνει από την τσέπη της. Πρόκειται για εξωτερική παραγωγή και υπήρχε μια συμφωνία με το κανάλι για κάλυψη συγκεκριμένων κομματιών του κόστους. Με αυτή της τη δήλωση η τραγουδίστρια είχε αφήσει να φανεί ότι υπάρχει θέμα.

Αυτό το θέμα επιβεβαιώθηκε τον τελευταίο καιρό με την μεγάλη καθυστέρηση στο X-Factor. Ο λόγος ήταν πως υπήρχαν οικονομικές εκκρεμότητες του Open προς την εταιρεία παραγωγής. Αυτές οι εκκρεμότητες δεν καλύφθηκαν, οπότε η Δέσποινα Βανδή αποφάσισε να κοιτάξει πως μπορεί να απεμπλακεί από το κανάλι. Με τη στάση της τον τελευταίο καιρό το έδειχνε όσο περισσότερο γίνεται. Τα προβλήματα άρχισαν να φαίνονται περισσότερο μετά την αποχώρηση του Τζώνη Καλημέρη.

Με αυτόν είχε συμφωνήσει όσα είχε συμφωνήσει η Δέσποινα Βανδή και πλέον δεν είχε τον άνθρωπο για να συνεννοηθεί. Ακούγεται μάλιστα πως είχε θέσει ένα τελεσίγραφο προς το Open ως προς το X-Factor.

Όπως ανέφεραν σήμερα το πρωί στο Happy Day, η Δέσποινα Βανδή δεν ανήκει πια στο Open και φαίνεται πως έχει βρει ήδη την επόμενη τηλεοπτική της στέγη. Ο ΣΚΑΪ θέλει να μαζέψει το καλύτερο ανθρώπινο δυναμικό στον σταθμό του και γι΄αυτό φέρεται να έχει συμφωνήσει με τη Δέσποινα για να μεταφερθεί η ταξιδιωτική της εκπομπή στο Φάληρο.

Μένει να δούμε τώρα πως θα κινηθεί το Open ως προς το X-Factor με την αντικατάσταση της Βανδή και αν θα γίνει το talent show του χρόνου ή όχι.