Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ της Αργεντινής έχασε στα χαρτιά τον αγώνα με την Κολομβία στο πλαίσιο των Παναμερικανών Αγώνων αφού οι παίκτριες φόρεσαν λάθος φανέλες!

Οι παίκτριες της Αργεντινής παρατάχθηκαν κανονικά στο γήπεδο για τον αγώνα με την Κολομβία στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων στους Παναμερικανούς Αγώνες που διεξάγονται στη Λίμα, τραγούδησαν τον εθνικό ύμνο όμως το τζάμπολ δεν έγινε ποτέ!

Συγκεκριμένα, οι Αργεντινές έπρεπε να φορέσουν λευκές εμφανίσεις όμως παρατάχθηκαν με τις μπλε, έχοντας το ίδιο χρώμα με αυτές της Κολομβίας! Αρχικώς υπήρχε η σκέψη το παιχνίδι να αρχίσει με μικρή καθυστέρηση ώστε ο φροντιστής να επιστρέψει στο ξενοδοχείο και να φέρει τις σωστές εμφανίσεις.

Το διάστημα των 15 λεπτών που επιτρέπει ο κανονισμός παρήλθε, οι σωστές φανέλες έφτασαν στο γήπεδο όμως η Κολομβία αρνήθηκε να αγωνιστεί από τη στιγμή που ξεπέρασαν το επιτρεπόμενο χρονικό όριο και η Αργεντινή έχασε τον αγώνα με 20-0 στα χαρτιά, με αποτέλεσμα να αποκλειστεί από την επόμενη φάση, έχοντας προηγουμένως μια ήττα από τις ΗΠΑ!