«Υπάρχει κάνναβη μέχρι και στην ταράτσα του Υπουργείου Οικονομικών» ανέφερε η εκπρόσωπος της «Athens Cannabis Expo 2019».

Σε ακόμα μια «καινοτομία» προχώρησε η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ καθώς η ταράτσα του υπουργείου Οικονομικών έχει στρωθεί με μονωτικό υλικό από βιομηχανική κάνναβη.

«Υπάρχει κάνναβη μέχρι και στην ταράτσα του υπουργείου Οικονομικών. Εχει στρωθεί και μονωθεί με βιομηχανική κάνναβη και εξοικονομεί 5.000 ευρώ τον μήνα. Είναι το καλύτερο μονωτικό υλικό», δήλωσε η η Ελένη Μπέλλου εκπρόσωπος Τύπου του Αthens cannabis expo 2019 στην ΕΡΤ, ενώ τόνισε ότι «Θα μπορούσαμε να κάνουμε brandname την κάνναβη της Ελλάδας, που είναι εξαιρετικής ποιότητας. Πρόκειται για έναν τεράστιο κύκλο επενδύσεων»

Σύμφωνα με τα όσα είπε, πρόκειται για «το καλύτερο μονωτικό υλικό», ενώ δεν παρέλειψε να εκφράσει την άποψη πως η κάνναβη θα μπορούσε να γίνει «brandname της Ελλάδας», καθώς είναι «εξαιρετικής ποιότητας».

Η «Athens Cannabis Expo 2019» παρουσιάζεται σήμερα και αύριο, Κυριακή 13 Ιανουαρίου, στο γήπεδο του Ταε Κβο Ντο, στο Παλαιό Φάληρο.