Έντονος διαπληκτισμός στη διάρκεια της ανάλυσης των exit polls υπήρξε στο δελτίο του ΑΝΤ1 ανάμεσα στον παρουσιαστή Νίκο Χατζηνικολάου και τον δικηγόρο Αλέξη Κούγια. Όλα ξεκίνησαν από μια υποτιμητική άποψη που εξέφρασε ο κύριος Κούγιας για τους Ρομά και ερέθισε τον παρουσιαστή.

Πρώτα, ο κύριος Χατζηνικολάου θέλησε να το αφήσει να περάσει και αρκέστηκε σε ένα δηκτικό σχόλιο. «Σήμερα θα σας λατρέψουν οι Χρυσαυγίτες με αυτά που λέτε ότι η ψήφος του Ρομά είναι χειρότερη από του Κατρούγκαλου ή του Χατζηνικολάου»;

Ο κύριος Κούγιας όμως δεν άφησε αναπάντητα τα λόγια του. Αποκάλεσε υποκριτή τον κύριο Χατζηνικολάου για την τοποθέτηση του και όπως έχει δείξει το παρελθόν, ο παρουσιαστής δεν δέχεται μύγα στο σπαθί του όσον αφορά την ακεραιότητα του χαρακτήρα του. Γι΄αυτό και η αντίδραση του ήταν σχεδόν έξαλλη και γεμάτη νεύρο.

Ο κύριος Χατζηνικολάου δε δίστασε να χαρακτηρίσει φασίστα τον γνωστό ποινικολόγο, που δεν έπαψε να επιμένει στην άποψη του.

«Δεν είναι υποκρισία. Είναι βαθιά δημοκρατική αντίληψη. Γιατί έχω μεγαλώσει δίπλα σε τέτοιους ανθρώπους. Είμαι γιος υπουργού, αλλά έγινε υπουργός όταν ήμουν 25 ετών. Μεγάλωσα στην Αλεξανδρούπολη, σε μια φτωχή γειτονιά, υπήρχαν Ρομά, Μουσουλμάνοι. Έμαθα να εκτιμώ όλους τους ανθρώπους το ίδιο κι όχι με βάση το χρώμα του δέρματος ή τη σεξουαλική του συμπεριφορά. Είναι θλιβερά αυτά. Λυπάμαι που τα λέει αυτά ένας διαπρεπής δικηγόρος. Δεν θέλω να ακούσω άλλα. Πήραμε μια γερή φασιστική δόση».