Ανάμεσα στους δεκάδες αγνοούμενους της φονικής πυρκαγιάς στη Ραφήνα βρίσκονται η ηθοποιός Χρύσα Σπηλιώτη και ο αθλητής σύζυγός της Δημήτρης Τουρναβίτης.

Με συγκλονιστικά λόγια η πεθερά της ηθοποιού, Ειράγδα Τουρναβίτη απηύθυνε δημόσια έκκληση να βρεθεί ο γιος της και η νύφη της.

«Τελευταία φορά που μιλήσαμε ήταν όταν έφευγαν από το Μάτι. Τους πήρα τηλέφωνο να μάθω τι γίνεται. Και μου λέει σαστισμένος ο γιος μου «άσε μας μαμά, άσε μας φεύγουμε». Αυτή ήταν η τελευταία φράση που άκουσα από τον Δημήτρη. Τελευταία επικοινωνία που είχα μαζί τους ήταν 6 παρά. Την ώρα που άρχισε η φωτιά. Η κόρη του ήταν αλλού», δήλωσε χαρακτηριστικά η κ.Τουρναβίτη, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

«Ήταν περίπου την ωρα που ξεκίνησε η πυρκαγιά. Πήγε ο άλλος ο γιος μου στο σπίτι, το βρήκε καμένο, βρήκε τη γάτα κι αυτήν καμμένη και παραπέρα το αυτοκίνητο κατεστραμμένο και καμένο, Αρα βγήκανε και φύγανε. Πήγαν προς τη θάλασσα; Καήκανε; Κανείς δεν ξέρει», τόνισε η κυρία Τουρναβίτη.

Ο αδελφός του Δημήτρη Τουρναβίτη, Κώστας, μιλώντας στο Star, δήλωσε ότι «οι πιθανότητες να βρεθούν ζωντανοί ο Δημήτρης Τουρναβίτης και η Χρύσα Σπηλιώτη είναι πολύ μικρές, αλλά περιμένουμε ακόμη τις διασταυρώσεις»

«Εχω δώσει από προχθές τα στοιχεία στο 199. Είχα πάει στο Λιμεναρχείο, όπου είδα όλα τα ονόματα, τη λίστα των διασωθέντων», τόνισε

Η φωτογραφία και το όνομα της ηθοποιού βρίσκεται στην ηλεκτρονική βάση στην οποία οι συγγενείς αγνοουμένων μπορούν να μπουν για να ανεβάσουν φωτογραφίες των ανθρώπων τους των οποίων τα ίχνη έχουν χαθεί μετά την τραγική πυρκαγιά.

Αγνούμενος αναφέρεται και ο σύζυγός της, Δημήτρης Τουρναβίτης αθλητής αλιείας του Ναυταθλητικού Ομίλου Τζιτζιφιών Καλλιθέας.

Ήδη στον συγκεκριμένο ιστότοπο, όπως γράφει το irafina.gr έχουν αναρτηθεί φωτογραφίες αγνοουμένων, από τις πληγείσες περιοχές κάθε ηλικίας και φύλου και πολύ εύκολα όποιος γνωρίζει το ο,τιδήποτε μπορεί πατώντας πάνω στη φωτογραφία να συμπληρώσει όσα στοιχεία έχει σχετικά με τα πρόσωπα αυτά.