Άρση lockdown: Με σύμμαχο τον καλό καιρό και την διάθεση για βουτιά στο… κόκκινο, χιλιάδες Αθηναίοι και Θεσσαλονικείς κατέκλυσαν τις παραλίες το Σάββατο.

Το πρώτο σαββατοκύριακο με ανοιχτές τις οργανωμένες παραλίες εκμεταλλεύονται οι Αθηναίοι, οι οποίοι έχουν πάρει τους δρόμους από το πρωί, με κατεύθυνση παραλιακά σημεία της Αττικής, ώστε να απολαύσουν στιγμές «ανάσας».

Είναι χαρακτηριστικό πως, οι υψηλές θερμοκρασίες (ο υδράργυρος αναμένεται να αγγίξει τους 30 βαθμούς), σε συνδυασμό με… τη διάλυση της συννεφιάς που είχε «βαρύνει» νωρίς το πρωί του Σαββάτου την Αττική, αυξάνουν ολοένα και περισσότερο, όσο περνά η ώρα, την κίνηση στις οδικές αρτηρίες προς τις πλαζ.

Οι ομπρέλες απέχουν 4 μέτρα μεταξύ τους, οι ξαπλώστρες απολυμαίνονται πριν καθίσει ο επόμενος πελάτης. Υπενθυμίζεται ότι για την μετάβαση απαιτείται η αποστολή SMS με κωδικό 6 στο 13033.

Αξίζει να αναφερθεί πως μέχρι πριν λίγη ώρα, επικρατούσε μεγάλο μποτιλιάρισμα σε σημεία της λεωφόρου Βουλιαγμένης, ενώ αυξημένη είναι η κίνηση και στην Ποσειδώνος, από τον Αλιμο μέχρι τη Γλυφάδα.

Ίδιο σκηνικό και στη Θεσσαλονίκη, όπου με σύμμαχο τον καλό καιρό, SMS και αποστάσεις οι Θεσσαλονικείς «απέδρασαν» στις κοντινές παραλίες.

Δείτε χαρακτηριστικές εικόνες

Άρση lockdown: «Βούλιαξαν» οι παραλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη - Μποτιλιάρισμα στην παραλιακή Άρση lockdown: «Βούλιαξαν» οι παραλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη - Μποτιλιάρισμα στην παραλιακή [βίντεο] Άρση lockdown: «Βούλιαξαν» οι παραλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη «Βούλιαξαν» οι παραλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

 Άρση lockdown: «Βούλιαξαν» οι παραλίες